• 040 724 6136
  • turbik.info@gmail.com

Turbik Tmi

Turbik Tmi on autojen korjaukseen ja hitsauspalveluihin erikoistunut yhden miehen yritys, joka on toiminut Lahdessa vuodesta 2008. Lisäksi Turbik tarjoaa LVI-osaamista noin 10 vuoden kokemuksella.

Turbik Tmi on yritys, joka osaa arvostaa jokaista asiakastaan ihmisenä ja ottaa hänen haasteet vastaan ominaan. Yrityksen tavoitteena on tulla luotettavaksi asiantuntijakumppaniksi asiakkailleen sekä pidentää autojen käyttöikää ja lisätä osaltaan liikenteen turvallisuutta. Kilpailukykyinen hintataso, takuuvarma työsuoritus ja palvelun nopeus ovat yrityksen vahvuuksia.

Taustaa

Yrityksen omistaja Sergei Turbaev on syntynyt Kazakstanissa, minne hänen isoäitinsä oli sodan aikana joutunut muuttamaan suomalaisuutensa vuoksi. Vuonna 1996 Sergei muutti Suomeen, josta tuli hänelle vuosien varrella todellinen kotimaa.

Sergei suoritti LVI-asentajan tutkinnon Lahden ammatti-instituutissa vuonna 2000, jolloin sai stipendin hitsaustaidoistaan. Autoala on kiinnostanut häntä pienestä pitäen ja kokemusta erilaisten autojen korjauksesta harrastelijana ja sittemmin ammattilaisena onkin karttunut yli 20 vuotta.

Ennen Turbik Tmi:n perustamista Sergei on hankkinut työkokemusta putkiasentajana ja huoltoasemien rakentajana muiden palveluksessa. Luontainen energisyytensä ja omatoimisuus johti lopulta päätökseen perustaa oma firma. LVI-asennuksen rinnalla täyttyi unelma hänen kutsumusammattinsa harjoittamisesta, ja autonasennuksesta kehittyikin vähitellen yrityksen päätoiminta.